Referenciáink

Projektjeink jelentős része kapcsolódik a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft-hez. Hivatalos beszállítóként évente több kamerás ellenőrző, termékkövető rendszerfejlesztésben vettünk már részt, heti szinten egyeztetve, segítve a mérnökség, gyártástámogatás és minőségügy munkáját.

Sablonazonosítási rendszer (DragonFly)

A központi mosó és a rendszerbe bevont gyártósorokon 2D kóddal ellátott sablon és kapcsolódó eszközök azonosítása és nyomkövetése, különös tekintettel az ólommentes gyártás dokumentálására, illeszkedve a gyártósorok EKRA berendezéseihez és kapcsolatot tartva a gyártósorok VMDT és Oracle adatbázisaival. A rendszer az üzem egész területéről elérhető módon szolgáltat információkat.

Hatvan – Robert Bosch / 2010

Gyártósori szelektív forrasztó ellenőrző rendszere

Gyártósori szelektív forrasztóhoz érkező 2D-s kóddal ellátott termékek azonosítása, különös tekintettel az ólommentes gyártás dokumentálására, illeszkedve a gyártósor PLC-s vezérléséhez.

Hatvan – Robert Bosch / 2013

Röntgenes forrasztást ellenőrző rendszer kiegészítése

Röntgenes forrasztást ellenőrző rendszerhez érkező 2D-s kóddal ellátott termékek azonosítása, az ellenőrzések dokumentálása, a hibás termékek röntgenképeinek archiválása. Az elmentett információk WEB böngészővel az üzem bármely pontjáról lekérdezhetőek.

Hatvan – Robert Bosch / 2015

Gyártósori PDF megjelenítő rendszer

A gyártósoron PDF állományban lévő technikai utasítások megjelenítése egy vagy több kijelzőn oldalszámtól függően a termékeken lévő 2D-s kódok alapján.

Hatvan – Robert Bosch / 2012 – folyamatosan

Beültetőgépek jelszókezelése és beállítások naplózása

Alkatrész beültető gépeken a magasabb felhasználói szintekhez tartozó alkalmazásjelszavak központi felügyelete, változtatások naplózása személyhez és időponthoz köthetően.

Hatvan – Robert Bosch / 2014

TYCO pin beültető berendezéseknél terméktípus váltás figyelése (Dart)

A beültető géphez érkező termékek típusának azonosítása beültetés előtt, beültetések naplózása, beültető berendezés helyes konfigurációjának ellenőrzése.

Hatvan – Robert Bosch / 2017

IC tokozás kamerás ellenőrzése

Termékeken az IC ragasztásának kamerás ellenőrzése Keyence kamerával.

Hatvan – Robert Bosch / 2016

Ragasztóanyag felszívás vezérlése

Meglévő ragasztó adagoló állomás vezérlésének továbbfejlesztése PLC segítségével, alkalmazott ragasztó azonosítása a hibák kiküszöbölésére.

Hatvan – Robert Bosch / 2016

Gyártósori összetartozás ellenőrző berendezés (Digital Sentinel)

Szelektív forrasztógéphez érkező termékek és fedeleik összetartozásának vizsgálata. A termékeket a rajtuk található 2d-s kód alapján, a fedelet Keyence IV kamerákkal azonosítjuk. Nem megfelelően összeállított termék nem juthat a forrasztó-berendezésbe.

Hatvan – Robert Bosch / 2016

Rehm kemence termékváltási idő elemzése

Kemencék naplófájljainak elemzésével termékváltási idők elemzése, ezek alapján napi és időszakos kimutatások készítése, a gyártás optimalizálása érdekében.

Hatvan – Robert Bosch / 2010

Kiskunfélegyháza egyik meghatározó baromfi feldolgozó üzemével immár lassan 20 éves kapcsolat során segítettük a gyártás, és termékkövetés 21-ik századra való felkészülését, több raktározási, és termékjelölési projektben vettünk részt.

Integrált vállalati rendszer (BSYS2)

Vállalatirányítási rendszer, mellyel nyomon követhető a baromfik életútja a keltetéstől a vágási eredményekig.

Kiskunfélegyháza – Integrál Zrt. / 2006 – folyamatosan

Integrál Group Kft. – Jásszentlászló

Baromfi keltetés, nevelés, tömés nyilvántartás (Onyx)

Vállalatirányítási rendszer, mellyel nyomon követhető a baromfik életútja a keltetéstől a vágási eredményekig.

Linamar – Orosháza, Békéscsaba

Diverzifikált gyártóként a Linamar termékei számos globális iparágban megtalálhatók.A vállalat hírneve az autóipar számára gyártott fémhajtómű és erőátviteli termékek precíziós megmunkálására épült. Azonban a Linamar szakértelme, rendszerei és tapasztalata messze túlnő az autóipari ágazaton.

Lézeres gravírozó vezérlése (HD Laser Control)

Partnercégünk a B-Mark Kft. által forgalmazott Telesis lézeres jelölő berendezésekhez készítettünk jelölésvezérlő szoftvert egyedi igények alapján.

Kód naplózó szoftver (CodeSave)

A program a termékekre jelölt egyedi kódok olvassa be Ifm kódolvasó segítségével, és naplózza a beolvasott kódokat.

Termék ellenőrzés

Egy kódolvasó segítségével a termékeket ellenőrizzük, naplózzuk. A termékeket az Keyence kódolvasóknak egy robotkar mutatja meg, majd a robotkar vezérlőjének visszajelzünk, hogy a termék megfelelő vagy nem.